SB Hurricane Ladies etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Oulu ja pelattava sarja 3. divisioona. Joukkueeseen kuuluu 24 jäsentä ja kalenterissa on 44 tulevaa treeniä tai peliä.

30.8.2018 SB Hurricanen naisten joukkue etsii motivoituneeseen ja vauhdilla kehittyvään joukkueeseensa maalivahtia ja kenttäpelaajia! Aiempi lajitausta suotavaa, mutta hyvällä pelisilmällä ja palloilutaustallakin saattaa pärjätä. Tule kokeilemaan, niin näet onko tämä joukkue juuri sinulle sopiva!

Tarjoamme mukavat pelikaverit, leppoisan ilmapiirin, laadukkaan valmennuksen ja hyvät harjoitusolosuhteet. Pelaamme kaudella 2018-2019 kolmosdivaria ja harjoittelemme kahdesti viikossa.
Jos koet, että tämä joukkue olisi sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä dvesterb(miuku)live(piste)com tai soita 0504000960 / Nea

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
SB Hurricane Ladies: kokoonpano